GDPR - Eslövs brukshundklubbs interna datalagring.
(för information om central medlemsregistrering på SBK:s medlem.online, klicka här)

Varför lagrar Eslövs brukshundklubb personuppgifter?
De personuppgifter du lämnar till Eslövs brukshundklubb vid kursanmälan används enbart i klubbens interna verksamhet. Verksamheter som t. ex. kurs- och tävlingsverksamhet. Har du skyddad adress kan du ange detta när du anmäler dig till kurs och då visas inte din adress på de dokument som används i kursverksamheten.

Vad används dina uppgifter till?
För att kunna meddela oss med dig inför kurstillfälle behöver vi adress, email och telefonnummer. Instruktören behöver t.ex. kunna komma i kontakt med dig vid eventuella ändringar av kurstillfälle.
Vi använder också dina uppgifter i de fall du anmält dig som medhjälpare vid något arrangemang, tävling eller annat. Återigen för att smidigt kunna nå dig vid behov.

Varför personnummer?
Som ideell förening utan statliga eller kommunala bidrag är det enda bidrag vi kan få Studiefrämjandets. Vi får några kronor för var person som går kurs hos oss. För att få detta bidrag kräver Studiefrämjandet att personnummer anges vid ansökan. Detta för att det fuskats med dubbelregistrering tidigare. Ditt personnummer används enbart i detta syfte och hanteras enbart internt mellan Eslövs brukshundklubbs Hundägarutbildningssgrupp, instruktören och Studiefrämjandet.

Pengarna som detta inbringar bidrar till att hålla vår anläggning igång, renovering, gräsklippning, belysning med mera. Allt för att du som kursdeltagare skall få bästa förutsättningarna för dig och din hund samt att din upplevelse av att gå kurs på Eslövs brukshundklubb blir en trevlig sådan.

Vill du inte längre finnas kvar i våra register skickar du ett mail till hus@sbkeslov.se så kommer dina uppgifter att raderas ur våra register.

Nej till samtycke
Vill du inte att Eslövs brukshundklubb skall få lagra dina uppgifter kan vi av administrativa skäl tyvärr inte erbjuda dig hela vårt kursutbud. Du kan fortfarande anmäla dig till privatkurser med en instruktör, men inte kurserna som listas i formuläret på anmälningssidan. Ta kontakt med hus@sbkeslov.se för att höra mer om privatkurserna.

Fler frågor?
Maila någon av följande:
hus@sbkeslov.se (hundägarutbildningsgruppen)
johny@johny.nu (IT-ansvarig)

Stäng fönstret